Nacka företagarträff

Idag besökte vi Nacka företagarträff på Nacka Strandsmässan. Det har blivit en tradition sedan några år tillbaka. Första gången var 2016, då vi var med som utställare. Det var en intressant erfarenhet, men sedan dess har vi valt att bara komma som besökare. Det är självklart kul att stå och berätta om sitt företag (även om det är svårt för ett litet företag som vårt med begränsade resurser att nå ut på samma sätt, vi har inte möjlighet att bygga en jättemonter med häftiga saker), men det ger också mycket att kunna gå runt i lugn och ro och prata med alla utställare. Precis som tidigare år kommer man hem med en bunt broschyrer och visitkort och vi har även delat ut en del egna.

Förhoppningsvis leder det till nya bekantskaper och uppdrag, men även om det ”bara” blir lite mer trafik till vår hemsida och Facebooksida är det värt en del i alla fall.

företagarträff

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s