Dags för lite uppfräschning!

Hej!

Nu är det höst igen och vi är nu tillbaka på riktigt igen efter förra årets händelser. Hemsidan försvann och med den det domännamn vi hade köpt. Det som hände var att betalningarna helt plötsligt slutade dras från PayPal, trots att det fanns pengar tillgängligt. Det hade förmodligen gått att lösa, men jag prioriterade just då annat.

Nu stannar vi kvar här på WordPress, det finns säkert både bättre och snyggare lösningar, men här går det lätt och snabbt att ändra och lägga till saker och dessutom hade vi möjlighet att köpa ett nytt domännamn, som faktiskt är bättre och snyggare än det gamla.

Numera är det http://www.sahlinlanguages.com som gäller och vill man skicka e-post gör man det till kontakt@sahlinlanguages.com.

Under hösten väntar en del spännande jobb, Olle är fortfarande sjukskriven på deltid, men jobbar på så mycket som omständigheterna tillåter. Det är han som har hand om det mesta av kundkontakterna och jag pysslar med hemsida och marknadsföring och sådant.

IMG_5558_mini.318150740_large