Hemsidan uppdaterad!

Så har vi äntligen fått till hemsidan så att den är mer eller mindre klar. Det som fattas nu är innehåll på länksidan. Sedan kan man ju alltid pyssla på och fixa och greja lite här och var när det behövs eller andan faller på. Men nu går sidan att visa upp i dagsljus i alla fall. Olle gjorde en ny variant på loggan till sidhuvudet, fortfarande tillräckligt lik originalloggan för att man ska känna igen sig.

Visst, vi skulle kunna göra sidan mycket mer avancerad, men då skulle vi dels behöva ta hjälp av någon och dels behövs det inte egentligen. Det jag själv vill veta när jag går in på ett företags sida är:

  1. Vad erbjuder de?
  2. Vad kostar det?
  3. Hur får jag tag i dem?

Måste jag leta efter något av detta bland en massa jox och bilder och konstigheter lämnar jag sidan rätt snabbt och letar upp något annat.

cropped-hemsideloggastor-1.jpg

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s